alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Juwel Vision 450, MYCKET tillbehör.

  • Juwel Vision 450, MYCKET tillbehör.
  • Juwel Vision 450, MYCKET tillbehör.
Fint akvarium/terrarium på hela 450 liter. Tack vare den välvda rutan blir det ett annat djup i det än vanliga akvarium. Har bara stått utan vatten i 3 dagar så det finns inga läckage. Juwel originalmöbel vilket mitt försäkringsbolag krävde vid normal självrisk vid läckage. Skåpet innehåller 4 fack bakom dörrarna samt två öppna i mitten. Uttag för automatisk matning.

Mycket tillbehör. Många av dom har prislappen kvar. Följer även men 9 filter samt ett special vid hög algväxt. Sitter två olika lysrör, Day och nature, följer med två timers för att släcka dessa med några timmars mellanrum. Minskar stressen för djuren. Dessa behövs ej bytas förrän i början av 2020, en ny uppsättning daylysrör medföljer. Följer även med en speciell bakgrund som nästan döljer hela filtret. Då jag lyft ut filtret för att kunna rengöra krävs att man skaffar lim för akvarium för att fästa det. Nu kan man själv välja var det ska sitta.

Mått:

Höjd: 145
Bredd : 42
Bredd vid välvningen 60
Längd 150.

Pga. att jag haft sköldpaddor finns det repor men dessa kom först fram när akvariet var tömt och den klistrade bakgrunden försvann. Framför allt är det repor i botten men den kommer täckas vad man än väljer att ha för djur i det men om med allt annat på blocket går priset att diskutera men det finns inget liknande gällande tillbehören. Det lättaste är att frakta akvarium och möbeln tillsammans. Det sitter en matta mellan dessa så att det inte kan glida.

Kom med vettiga bud. Bara filter och rör kostar 1500.
1 november 2018

Uppsalatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information