Fransar Uppsala

FransarUppsala - Välkomna till Ditt Företag . Att vakna upp med långa, böjda glamourösa fransar är ren vardagslyx. Ditt Företag hjälper dig att få fylliga, fina fransar.

Fransar Uppsala - Vill du synas här?

Välkomna till Ditt Företag

Att vakna upp med långa, böjda glamourösa fransar är ren vardagslyx.


Fransförlängning

Metoden innebär att en eller flera fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim

Volymfransar:
Volymfransar är en utvecklad teknik där man sätter 2-5 fransar per naturlig frans i ett fint, välseparerat, handgjort knippe. Volymfransarna är tunnare och väger mindre, därför kan man sätta fler per naturlig frans utan att skada den.

Långa fransar ger en fylligare och piggare look.

Microblading

Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.

Vi anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och felfritt resultat. Till en början ser ögonbrynen mörkare ut eftersom de bleks markant under den två veckor långa läkningsprocessen.

Vill du synas på denna plats med ditt företag? 
Kontakta oss så berättar vi gärna mer vad som gäller för att få ligga med under Fransar i Uppsala.

Kontakta oss:
JOHANSSON & WINGE AB
Tel. 035 10 72 45
Mail. kundservice@jw-it.se

Hemsida www.jw-it.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information