Healing Uppsala

Välkommen till GML reconnective Healing. Healing för för dig i Uppsala, Sollentuna och Knivsta med omnejd. Reconnective Healing innebär ett återvändande till ett optimalt tillstånd av balans och harmoni genom att man kommer i samklang med Reconnective Healings energifrekvenser som består av ljus, energi och information.

Healing i Uppsala | GML Reconnective Healing
GML Reconnective Healing

Healing i Uppsala | GML Reconnective Healing

GML Reconnective Healing

 

Om mig och kurser jag gått.

Jag har länge varit intresserad av alternativa behandlingsmetoder och har under 1980-talet utbildat mig till massör. Sedan dess har jag gått på flera kurser  (de flesta orienterande)i alternativmedicinska metoder, bland annat örtmedicin, rosenmassage och resan enligt Barndon Bays.

Våren  2016 utbildades jag av Eric Pearl till Reconnective Healing Foundational Practitioner nivå ll.

 Priset för en Reconnective Healing behandling är 700 kr (500 kr för pensionärer).

En session tar ca en timme varav behandlingen utgör en halvtimme.

 

Reconnective Healing har introducerats av dr. Eric Pearl. Han var en framgångsrik kiropraktor i 12 år tills hans patienter började rapportera att de kunde känna hans händer röra vid dem trots att han inte rört dem fysiskt. Patienterna började snart rapportera förvånande tillfrisknanden och märkliga upplevelser i samband med behandlingarna när Eric bara höll sina händer i närheten av dem och detta fortsätter än i dag.

Reconnective Healing innebär ett återvändande till ett optimalt tillstånd av balans och harmoni genom att man kommer i samklang med Reconnective Healings energifrekvenser som består av ljus, energi och information. Reconnective healing återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den återkopplar oss till vår egen varelses fullkomlighet och den vi verkligen är. Den anses kunna koppla oss till universums och vår innersta frekvens inte bara genom en uppsättning healingfrekvenser utan genom en möjligen helt ny bandbredd. Dess fysiska existens har visat sig tydligt både i praktiken och i laboratorieförsök. För mer information gå till www.thereconnection.com

 

 

LÄBY VADBACKA 56 755 92 Uppsala

Telefon: 070-524 97 36

Mail: info@gmlreconnectivehealing.se

GML Reconnective Healing
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information