Regndroppsmassage Uppsala

Regndroppsmassage i Uppsala - Välkommen till Magithes Treklöver -din lokala massör i Uppsala. Jag erbjuder regndroppsmassage, ayurvedakonsultation och reiki. Välkommen!

Regndroppsmassage i Uppsala | Magithes Treklöver

Välkomna till Magithes Treklöver


Regndroppsmassage:

Regndroppstekniken är en unik avslappningsteknik som kombinerar eteriska oljor med massage för att skapa en minnesvärd upplevelse som dessutom främjar ryggen. Behandlingen börjar med att oljor masseras in på fötterna. Sedan droppas eteriska oljor på ryggen som med fjäderlätta massagetag stryks ut över ryggen. Regndroppstekniken kan vara avslappnande och dessutom stötta immunförsvaret. Alla som upplevt regndroppstekniken kommer gärna tillbaka till massagebordet för att njuta och uppleva nya fördelar med detta underbara sätt att använda eteriska oljor.


Ayurvedakonsultation:

Ayurveda är en mångtusenårig gammal hälsokunskap som innefattar helheten av människan (kropp och själ) Enligt ayurvedan så består människan av olika doshor (energitillstånd). Vanligtvis präglas vi av någon av doshorna Vata, Pitta och Kapha. De kan komma i obalans och då kan vi bli sjuka både i kropp och själ. Genom att känna på pulsen och göra en hälsodeklaration så kan jag ge råd i både kost, motion, sömn m.m. för att balansera doshorna! Viktigt att veta är att ayurveda inte botar utan man hjälper kroppen att bli mer balanserad.


Reiki:

Reiki är ett helande system byggt på en uråldrig japansk tradition. Många beskriver en Reikibehandling som en varm och pirrande känsla, samtidigt som du blir avslappnad och lugn.
Reiki kan hjälpa vid stress, oro, nedstämdhet, sömnproblem och värk.
Reiki kan beskrivas som den livsenergi, eller livskraft, som finns inom allt som lever; människor, träd, växter och djur. Ordet Reiki är japanska och betyder Universell livskraft.


Tel: 0733-400 979

Österängsgatan 12A
753 28 Uppsala

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information